cheque kindinnood

Het Ravelse Pierenloopcomitee en een deel van haar vrijwilligers waren gisteren verzameld op het Ravelse gemeentehuis.

Er werd namelijk een cheque uitgereikt aan Kind In Nood van de opbrengst van de Ravelse Pierenloop die begin september werd gelopen.

koenrombouts

Schepen van Sport benadrukt belang van Kind in Nood.

Koen Rombouts kon niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat een initiatief als Kind In Nood blijft ingebed in de eigen nabije omgeving. Hij sloeg er even de cijfers op na en wist te vertellen dat vorig jaar een dertigtal keer beroep werd gedaan in Ravels op Kind In Nood. Hi vin dan ook dat de Pierenloop daar een fantastische geste mee doet door voor de tweede keer dit project te ondersteunen, want dit is echt iets van een zeer grote waarde voor de samenleving. Ravels werkt hier dan ook zeer graag aan mee om Kind in Nood in de belangstelling te plaatsen zodat iedereen die deze problematiek te maken krijgt ook weet waar ze zich wenden om hulp te krijgen.

janschillebeeckxFrank Vercalsteren  maakte van de gelegenheid gebruik om zowel voor Jan Schillebeeckx als voor de vrijwillige medewerkers en ARAC  applaus te vragen. Zonder hun helpende handen en organisatietalenten kan de Pierenloop niet en zou er ook geen cheque kunnen worden gegeven aan Kind in Nood.

De Pierenloop is de enige echte VAL wedstrijd in onze regio en de mensen van de Pierenloop zijn daar terecht erg trots op. Met 700 lopers waarbij vele gerenommeerde atleten uit heel België, maar ook een massale belangstelling van eigen atleten van Ravels blijft het een topsportevenement in de streek.

Jan Schillebeeckx was daarom ook erg trots dat hij de cheque van € 1.500 kon overhandigen aan de voorzitter van Kind in Nood, Stef Anthoni.

 

cheque kindinnood2

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren