Benefiet Nallamalla2

Op 30 september aanstaande zal op Camping Tulderheyde te Poppel in het café Vijverzicht een benefiet worden gehouden voor het dorpje Nalamalla in India.

Deze “Kunst, kitsch en meer” benefiet is toegankelijk voor iedereen die dit geode doel van Marie José De Mulder een warm hart toedraagt, maar ook voor de modale kunstliefhebber die misschien voor een prijsje zijn gading kan vinden in het ruime aanbod.

 

Benefiet Nallamalla5Benefiet Nallamalla4Veiling

Voor het betere werk heeft Marie José een bekende aangesproken die de mooiste stukken zal veilen. Opgelet, er staat wel een minimumprijs geafficheerd in verband met de waarde van de stukken die onder de veilinghamer komen.

De gastvrouwen, Marie José, Nicolien en Miriam zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd tijdens deze namiddag. 

Er zullen allerhande attracties worden georganiseerd en er zal ook Live muziek aanwezig zijn gedurende de dag.

 

Kunst, kitsch en ….. meer.

De naam van de benefiet laat veel aan de verbeelding over, maar we kunnen voor u al wel een tipje van de sluier lichten, we gingen op verzoek foto’s maken van de mooiste stukken die gaan van grote olieverfschilderijen tot fijn biscuit aardewerk. 

Benefiet Nallamalla3Er zijn ook fraaie bronzen sculpturen en enkele uitgezochte aquarellen van wijlen Anton Wilke die de revue zullen passeren. 

Eén van de pronkstukken uit de verzameling die te koop zal worden aangeboden is een “l’oeil de boeuf” uurwerk van enige ouderdom. Ook hiervoor is de verwachting dat er wel klanten zullen komen opdagen. Het uurwerk is nog in goede werkende staat.

We geven u via onderstaande link een kijk in de catalogus van de dag, mar wees gerust. Er zijn nog veel meer zaken die u kunnen bekoren.

Stip deze namiddag maar vast aan in uw agenda: zaterdag 30 september vanaf 15:00h tot 19:00h

 

Foto’s van het betere werk

Via onderstaande afbeelding kan u een aantal foto’s bekijken van de mooiste stukken die Marie José voor u heeft geselecteerd.  

1rawepo camera   Foto's kunstwerken

Benefiet Nallamalla1

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren