RAW cheque pierenjaarmarkt front
Elk jaar begin september wordt in Ravels de Pierenjaarmarkt georganiseerd. De Grote Baan en de Kerkstraat ziet dan zwart van 't volk.
Wat vele jaren terug als "de Pierenmarkt" werd opgestart door de zelfstandigen van Ravels is al jaren een vast waarde gedurende de kermis.
RAW pierenjaarmarkt

 

Vette cheque voor Kinderkankerfonds

De opbrengst wordt al sinds het vroeger populaire bal van de burgemeester, voor velen iets waarvoor al ver in hun herinnering moet worden gegraven, geschonken aan het Kinderkankerfonds van Gasthuisberg te Leuven.
 
De motivatie van voorzitter Ronny Meerts was het feit dat het toch zo moeilijk is om een ander goed doel te kiezen in eigen regio. “Er zijn hier ook wel een stuk of honderd goede doelen die de steun kunnen gebruiken maar op deze manier denken we dat de centen die we schenken het meeste verschil kunnen maken. Daarom denken we dat ook in de toekomst het Kinderkankerfonds op onze steun zal kunnen blijven rekenen.
We zullen zelfs nog een extra evenement toevoegen aan onze activiteiten. In het najaar halen we Swizzle naar Ravels voor een optreden en ook deze opbrengst zal naar het Kinderkankerfonds gaan. Ik zal daarvoor nogmaals beroep moeten doen op al onze helpers maar ik weet dat ze daarvoor open staan en op hen zal kunnen rekenen.”
RAW LuytenRAW Ronny MeertsOok  burgemeester Walter Luyten voegde daar vooraf nog wat aan toe door de organisatie van de Pierenjaarmarkt en haar helpers te danken voor hun inzet, inzet die elk jaar weer wordt gevraagd …maar ook telkens weer wordt beantwoord met zeer veel passie.
De cheque van maar liefst 2.500 Euro moest symbolisch worden overhandigd, de vertegenwoordiger van het Kinderkankerfonds kon niet aanwezig zijn bij de overhandiging.
 
RAW backshot

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren