CHEQUE TUINFESTIVAL
Het Tuinfestival ligt alweer enkele maanden achter ons en we denken al met heimwee terug naar de Hof van de Pastoor vol enthousiaste mensen die genoten van een zwoele avond populaire muziek.
Achter de organisatie stat echter een aantal mensen met het hart op de juiste plaats.
 

Uitreiking cheque aan de Welzijnsschakel Ravels.

walter luyten_cheque_tuinfestivalGisteren was het bestuur van het Tuinfestival trots aanwezig op een speciale receptie die doorging in het Ravelse gemeentehuis.
Burgemeester Walter Luyten beklemtoonde in zijn toespraak het belang van organisaties zoals het Tuinfestival initiatief dat vanaf de eerste editie een schot in de roos was. Een grote troef blijft de inbreng van vele verenigingen die meewerken aan het festival en daardoor ook diep in de lokale gemeenschap verankerd zitten.
Elk jaar doneert de organisatie een stuk van de opbrengst aan een goed doel, vorig jaar was dit Talander vzw en dit keer werd er gekozen om de nieuw opgerichte hulpgroep van de Ravelse Welzijnsschakel een flinke duw in de rug te geven. 
 

Welzijnsschakel bestrijdt verborgen armoede in eigen gemeente.

André Cordeel van het lokale bestuur werd er zowaar zelfs een beetje emotioneel van toen hij de cheque van maar liefst € 3.000 mocht ontvangen uit handen van voorzitter Ivo Borgmans.
Hij en Frans Verhoeven, de steunpilaren van de Ravelse Welzijnsschakel waren heel erg dankbaar voor dit gulle gebaar en beloofden dat elke cent goed zou worden besteed om de minder bedeelden uit onze gemeente hier en daar een beetje steun te kunnen bieden.
 

Trotse voorzitter fier op zijn Festival.

cheque welzijnsschakel_tuinfestivalIvo Borgmans was met zijn bestuur ook erg fier dat ze op deze manier kunnen bijdragen aan het algemene welzijn en zeker aan de verborgen armoede die ook in onze eigen gemeente bestaat.
Hij ging er prat op dat zijn bestuur met Marc Van Dommelen, Marc Van Gils, Gerard Van Ginhoven, Gwenn Borgmans en hij vergat natuurlijk zichzelf, allemaal aanwezig op deze receptie, op zo’n korte tijd dit festival hadden weten op te werken tot een succesverhaal waar mensen voelen dat ze tot dezelfde gemeenschap behoren. Waar andere verenigingen soms op stap moeten om wat sponsorcentjes bijeen te scharrelen staan ze voor het Tuinfestival bijna in rijen aan te schuiven. 
We zijn er zeker van dat het Tuinfestival nog een mooie toekomst wacht, met liefst nog veel lokaal ontluikend talent dat de eerste stapjes op een podium zet voor vrienden, bekenden en familie.
 
uitreiking cheque
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren