welzijnsschakel ravels 
In de gemeente Ravels is een nieuw initiatief ontstaan : de Welzijnsschakel Ravels.
De Welzijnsschakel bestaat uit een groep vrijwilligers die zich wil inzetten voor en met mensen in hun omgeving, in ons geval de gemeente Ravels, die het, om welke reden dan ook, moeilijk hebben. Hierbij denken we dan vooral aan mensen in armoede en aan mensen die zich uitgesloten voelen in onze maatschappij, aan mensen die niet (meer) meekunnen.
 

Koepelorganisatie Welzijnsschakel vzw.

logo welzijnsschakelDe Welzijnsschakel Ravels vormt een onderdeel van een netwerk van Welzijnsschakels in Vlaanderen, en maakt deel uit van de koepelorganisatie Welzijnsschakels vzw. Meer info kan je vinden op www.welzijnsschakels.be.
De vrijwilligers willen voor en met de mensen die het moeilijk hebben activiteiten organiseren of op poten zetten waar deze mensen iets aan hebben.
Dit veronderstelt dat de mensen zelf kunnen mee bepalen waar de Welzijnsschakel Ravels zijn accenten moet kunnen leggen.
 

Een eigen plek.

Eerst en vooral willen we plaatsen creëren waar mensen mekaar kunnen ontmoeten, met mekaar in gesprek kunnen gaan over over wat hen bezighoudt, waar mensen kunnen gesteund worden of mekaar steunen zodat ze vaststellen dat ze niet alleen zijn met hun zorgen en bezorgdheden.
Een plaats en tijd waar mensen evengoed eens een kopje koffie kunnen komen drinken en gewoon eens kunnen babbelen. Het is vanuit deze contacten dat we verder activiteiten zullen kunnen ontwikkelen.
Indien u tips, suggesties of ideeën heeft over het opzet en de werking van welzijnsschakel ravels. Ze zijn steeds welkom. Ook voor meer informatie kan je terecht bij : 
 
Verhoeven Frans, Molenstraat 30, 2381 Weelde
tel.: 014/657685, GSM : 0495/628895, 
e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren