asielbaby
Gisteren spraken we op de Herfstjogging op het Gilseinde te Ravels enkele mensen van het asielcentrum die zich stilaan opmaken om Ravels te verlaten.
Toch liepen er nog een aantal mee met de jogging omdat ze dit leuk tijdverdrijf en een sportieve afwisseling vinden. Ze hadden ook nog een leuk nieuwtje mee vanop het centrum
 

Geboorte op het centrum

Vrijdag is er op het opvangcentrum een meisje geboren. Het is niet de eerste keer dat ze op het centrum met een geboorte te maken kregen, we denken zelfs dat de teller ondertussen op meer dan een half dozijn staat maar dit keer was het toch wel een speciale belevenis.
Eerder deze week was er al een jongetje geboren. De mama was echter bevallen in het ziekenhuis van Turnhout zoals de gewone procedure is bij een geboorte.
De moeder van het meisje was echter een dag voordien door de ambulance opgehaald wegens opkomende  barensweeën, het was echter vals alarm en mama kwam terug naar het centrum. 
Gisteren was het echter plots paniek wanneer de weeën terugkwamen met een nog grotere intensiteit dat de lokale hulp op het centrum niet anders kon dan de baby opvangen die in minder dan een uur het levenslicht zag. Ze kregen daarbij hulp van de Rode Kruis medewerkers.
De naam van beide baby’s is ons onbekend.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren