persbericht cdv

caravan CDV

Na de zomervakantie trekt de cd&v caravan opnieuw doorheen onze gemeente.

Na Poppel en Ravels-Eel, zijn binnenkort Weelde-Statie, Weelde en Ravels aan de beurt.

Dit doen de Ravelse christendemocraten met het cd&v wijkt uit. “We luisteren naar de zorgen van onze inwoners,” klinkt het bij de partij.

Het was in het voorjaar dat cd&v aankondigde met een caravan doorheen Ravels te trekken. De primeur was in mei voor Poppel, daarna volgde Ravels-Eel.

“Voorzien van lokale landbouwproducten en onze herkenbare caravan, krijgen we mensen over de vloer met vragen of suggesties,” vertelt partijvoorzitter Nic Andriessen. “Die gaan over heel verschillende zaken: van culturele thema’s tot heel concrete vragen over een verkeersituatie in hun straat,” vult secretaris Mieke Van Ostaeyen verder aan. “Over het algemeen valt het op dat mensen tevreden zijn over het gemeentebeleid. En dat men positief mee wil nadenken over ons dorp,” vertelt Nic.

Dichtbij de mensen

De partij zet in op het contact met de mensen. “Cd&v blijft een partij die dichtbij de mensen staat. De partij wil luisteren naar de man en vrouw in de straat en komt naar de mensen toe,” vertelt burgemeester Walter Luyten. Samen met verschillende schepenen zal ook hij mee post vatten bij de caravan.

Cd&v wijkt uit naar Weelde-Statie, als eerstvolgende halte op 9 september. Wanneer u de cd&v-caravan bij u in de buurt mag verwachten, kan u lezen op de website van de partij: https://ravels.cdenv.be/kalender/

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren