kim buyst parlement

Morgen is het de grote dag voor Kim Buyst als tweede kandidaat op de kamerlijst voor Antwerpen.

Daarmee maakt ze dan ook een grote kans om te gaan zetelen in de kamer als vertegenwoordiger van Groen voor de regio, maar ook voor Ravels.

Kim aan het woord...

Als moeder van twee tienerzonen ben ik bezorgd om de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Ik wil dat iedereen kan opgroeien in een gezonde omgeving, met veel groen en schone lucht. Daarom is er geen tijd om aan de zijlijn te staan.

'Ik wil dat iedereen kan opgroeien in een gezonde omgeving,
met veel groen en schone lucht'

De afgelopen jaren ging ik als regiovoorzitter van Groen in gesprek met de Kempenaren en luisterde ik naar hun ideeën. De roep naar een lokale en diverse voedselmarkt, het behoud van onze open ruimte en de uitbreiding van ons openbaar vervoer klinkt steeds luider. Veel mensen zijn bekommerd om de opvang van hun kinderen en de zorg voor hun (groot)ouders. Ze hebben moeite om hun job en gezinsleven te combineren en de torenhoge facturen te betalen.

Door al twintig jaar voor en met jongeren te werken, weet ik dat zij wakker liggen van de klimaatverandering en zich soms zorgen maken over de multiculturele samenleving. Ook zij staan op en laten van zich horen.

Het goede nieuws is dat het antwoord op al die uitdagingen in de groene politiek ligt. Samen met jou wil ik werken aan groene en sociale maatregelen die onze samenleving menselijker, eerlijker en gezonder maken. Laat mij jouw stem zijn in dit verhaal dat we samen schrijven. Kies mee voor de ommekeer!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren