nic marijke koenvdheuvel

Ravels krijgt vanuit Vlaanderen een financieel duwtje in de rug voor de vernieuwing van riolering.
Het investeringspakket werd goedgekeurd door de Vlaamse regering op vraag van Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Koen Van den Heuvel. 

Ravels goed voor 1 Miljoen.

Minister Van den Heuvel keurde het eerste subsidieprogramma 2019 voor 184 gemeentelijke rioleringsprojecten – zo’n 290 miljoen euro aan subsidies in totaal - goed. Ravels krijgt zo’n 1 miljoen euro aan subsidies. Concreet gaat het over het rioleringsproject voor de Kanaaldijk en de Vaartstraat.

Dankzij deze investering wordt de riolerings- en zuiveringsgraad in Ravels verder opgekrikt. Dat we duurzaam moeten omspringen met water is algemeen geweten, maar met deze financiële injectie wordt er opnieuw een belangrijke stap vooruit gezet. 

Niet alleen bovengrondse zichtbare investeringen zijn belangrijk, maar zeker de ondergrondse verbeteren de levenskwaliteit van onze gemeente.

Forse investeringen waren nodig.

De afgelopen jaren heeft Ravels al fors geïnvesteerd in het rioleringsnetwerk.
Toch vindt minister Koen Van den Heuvel het belangrijk om lokale projecten te ondersteunen. “Ik geloof sterk in de kracht van lokale besturen, maar het is noodzakelijk dat het Vlaams gewest hen ondersteunt in hun opdracht op het vlak van riolering. Daarom wordt in totaal wordt voor meer dan een half miljard euro geïnvesteerd.”

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren