VERKIEZINGSDEBAT

Aan de leden van de politieke partijen die willen opkomen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober.
Geachte dames en heren,

Op 14 oktober a.s. worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Een belangrijk moment in 2012 voor alle inwoners van onze gemeente Ravels! Gemeentelijke functionarissen en mandaten hebben immers grote invloed op ons dagelijkse leven en het lokale ondernemersklimaat.

Gaan partijen voor een economisch sterke gemeente? Zal de gemeente echt greep krijgen op de problematiek in de gemeente of worden deze kwesties boven onze hoofden, op federaal niveau beslist? Ongetwijfeld bent u zeer benieuwd met welke wapenfeiten de verschillende partijen u als kiezer aan zich willen binden.

Om antwoord te geven aan al deze vragen is binnen Rawepo al maandenlang een initiatief aan het groeien om een politiek debat te organiseren dat moet plaatsvinden op enkele dagen of weken voor deze belangrijke verkiezingen. We willen dit debat volledig onafhankelijk van elke politieke voorkeur voeren, zodat de objectiviteit van dit debat gewaarborgd blijft.

Onder de bezielende leiding van Patrick Van Gompel, onze lokale, journalistieke BV, die aan het debat sturing zal geven, zullen de lijsttrekkers van de verschillende partijen worden gevraagd hun standpunten te vertellen over dé onderwerpen die in de gemeente Ravels aandacht verdienen.

Het debat zal plaatsvinden op een later te bepalen datum, Patrick Van Gompel zit nogal krap in zijn besteedbare tijd zodat we dit nog even moeten afstemmen. Wij verwachten een volle zaal met belangstellenden.

Graag nodigen wij u bij deze uit om aan te geven of u op van de partij wil zijn. U kunt dat doen door uw aan/afwezigheid te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om alle verwarring te vermijden, natuurlijk worden alle inwoners en belangstellenden ook van harte uitgenodigd op deze debatavond.

Met vriendelijke groet en tot ziens.

André Jansens Hoofdredacteur Rawepo.be Korte Wijkstraat 1 - 2381 Weelde tel: 014 657298 - mob: 0475 979413 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.rawepo.beDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren