VERKIEZINGSDEBAT

Ravels 30 augustus. 2012

Beste lezer,

Het wordt de hoogste tijd om de laatste hand te leggen aan de voorbereidingen voor het grote Verkiezingsdebat dat RAWEPO wil organiseren om de Ravelse bewoners de kans te geven hun stemgedrag al dan niet bij te sturen nadat ze de verschillende partijen en hun standpunten zelf hebben kunnen horen.
De datum voor het debat is ondertussen vastgelegd : 07 oktober 2012 11.00H Lokatie : De zaal van de Brouwerij in Weelde ( parking via Polderstraat) Graag willen we hierbij alle partijen uitnodigen om hun contactgegevens door te sturen naar onze redactie via onder staand mail adres zodat we hen allen een officiële uitnodiging kunnen zenden. We wensen zo spoedig mogelijk alle kandidaten te  kennen die op 14 oktober de lijsten zullen vullen. Wij zouden graag iedereen  aan ( max 3)  of rond de gesprekstafel krijgen die een week later op een of andere kiesbrief staat, van welke partij  of politieke strekking dan ook :

MAIL PARTIJEN : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of per brief

RAWEPO ter att : A. Jansens Korte Wijkstraat 1 2381 Ravels (Weelde)

of per fax: 014 753381


MAIL PUBLIEK: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als publiek kan u het debat bij te wonen en ook daarvoor kan u ons alvast een mailtje sturen naar bovenstaand adres. Zo krijgen we een idee van de opkomst. U hoeft geen namen op te geven, het aantal personen is voldoende zodat we alvast weten hoeveel stoelen of tafels er moeten klaarstaan. 

Als u nu al met enkele politieke knelpunten zit opgescheept kan u deze nog al naar ons toe sturen, misschien komt uw vraag dan wel in het debat aan de orde. lees verder na de les meer link hieronder ....

Het concept van het debat is nog niet helemaal rond maar de verschillende partijen kunnen alvast maximaal 3 personen afvaardigen naar het debat. Of die allen aan het woord gaan komen is nog maar de vraag hoe het verloop van het debat zich ontwikkelt.

We hopen natuurlijk zoveel inwoners uit onze verschillende gemeenten Ravels, Ravels Eel, Weelde, Weelde Statie en Poppel te mogen verwelkomen op deze dag die toch belangrijk is voor onze eigen toekomst en die van onze kinderen.

 Met vriendelijke groet en tot ziens.

André Jansens Hoofdredacteur Rawepo.be Korte Wijkstraat 1 - 2381 Weelde tel: 014 657298 - mob: 0475 979413 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.rawepo.beDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren