kaat nic 

Nic Andriessen is opnieuw verkozen tot voorzitter van CD&V Ravels.

Dat hebben de Ravelse christendemocraten op 2 maart beslist. Met Kaat Pelkmans krijgt JONG CD&V een nieuwe voorzitster. Beide kandidaten werden unaniem verkozen en zitten dus stevig in het zadel.

Slechts één enkele kandidaat. 

Andriessen (27) was de enige kandidaat om de partij te leiden. Dat doet hij al sinds 2013. “Ook al ben ik sinds 2013 al voorzitter, ik blijf het als een enorm voorrecht beschouwen om onze partij te mogen leiden.” CD&V heeft de gewoonte om driejaarlijks het bestuur te vernieuwen. Alle leden van de partij mogen zich hier dan over uitspreken. "Dat ik van onze leden nog eens 3 jaar verder mag doen, maakt me enorm dankbaar. We werken voort aan een sterk Ravels, met een sterk bestuur, met een sterke CD&V-afdeling," liet Nic op Facebook weten.

JONG CD&V

De jongeren binnen CD&V hebben een eigen werking. Femke Verheyen (36) geeft de fakkel door aan Kaat Pelkmans (19). Zij was bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen de jongste kandidate op de lijst van CD&V en zal nu de jongeren leiden. “JONG CD&V biedt de kans om de stem van alle jongeren uit onze gemeente te laten horen. Zij zijn de toekomst,” licht Pelkmans toe. Ze hoopt jonge mensen te kunnen overtuigen om zich actief in te zetten voor Ravels.

WALTERLUYTEN cdv“Geloof in jongeren”

Met 16 van de 23 zetels in de gemeenteraad is CD&V in Ravels de grootste partij. Burgemeester Walter Luyten ziet in de verkiezing van Nic en Kaat het bewijs dat men bij CD&V Ravels in jonge mensen gelooft. "Jonge, geëngageerde partijleden die zich willen inzetten voor een gemeente met een sterk sociaal beleid, een gemeente waar iederéén meetelt."

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren