nvaN-VA Ravels laat in een persbericht weten enorm onder de indruk te zijn van het zeer goede resultaat dat behaald werd bij de gemeenteraadsverkiezingen van gisteren. Voor het eerst in de geschiedenis kozen meer dan 1 op 5 inwoners uit Ravels, Weelde en Poppel voor deze nieuwe partij. Hierdoor komt ze vanuit het niets meteen met 5 zetels in de gemeenteraad en wordt N-VA de tweede grootste partij in Ravels. Voor wat betreft de provincieraad kozen zelfs 1 op 3 mensen uit ons dorp voor N-VA.

Volgens Gert Laurijssen, voorzitter en lijsttrekker van N-VA Ravels, is het dan ook meer dan duidelijk: "De kracht van verandering is nu ook in Ravels ingezet. De absolute alleenheerschappij van CD&V werd nog niet doorbroken. Maar het mag duidelijk zijn dat dit een voorteken is. N-VA zal de komende 6 jaar bewijzen dat ze er staat als een degelijke beleidspartij. We gaan werk maken van een krachtige oppositie die volledig in het teken zal staan van het belang van de mensen die ons gisteren het vertrouwen hebben gegeven. Transparant bestuur wordt daarin het codewoord."

N-VA kreeg in Ravels veel kritiek te verduren tijdens de campagne. Mensen die eerder hard hebben geroepen dat N-VA geen schijn van kans zou maken, kregen gisteren ongelijk. Uiteraard speelt ook in Ravels het nationale effect van N-VA. Maar niemand had durven denken dat de partij meteen zo zwaar zou kunnen gaan wegen op het Ravelse bestuur. Het aantal voorkeurstemmen voor individuele kandidaten bewijst dat N-VA zich ook hiermee stevig in het Ravelse politieke landschap zal kunnen wortelen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren