greet-kim-nelle-2Tijdens de Regiovergadering van juni verkozen de leden van Groen Kempen een nieuwe regiovoorzitter en secretaris. Met eenparigheid van stemmen werden zo Kim Buyst (36jaar, Ravels) als regiovoorzitter en Nelle Lauwerysen (23jaar, Merksplas) als regiosecretaris aangesteld. Ze volgen Greet Oris en Vincent Verrydt op, die via hun engagement in het Regioteam hun ervaring ten dienste van de nieuwe ploeg stellen. Groen Kempen dankt Greet en Vincent voor de jarenlange inzet,


Als regiovoorzitter zal Kim Buyst voortaan de politieke Lijnen van Groen Kempen uitzetten. Als regiosecretaris zal Nelle Lauwerysen verantwoordelijk zijn voor de praktische werking en partijorganisatie van Groen in de Kempen.

KIM BUYST, REGIOVOORZITTER
Kim is 36jaar, woont in RaveLs en werkt als Leerkracht aan het Sint-Victorinstituut in Turnhout. Ze sloot zich twee jaar geleden aan bij de Ravelse Groen-afdeling. Onmiddellijk werd ze gegrepen door de politieke microbe.
Samen met de Ravels groep kwam ze de voorbije maanden uitgebreid in beeld met de verkiezing van 'De Groene Pluim'. Verdraagzaamheid en respect zijn kernbegrippen die Kim hoog in het vaandel draagt.

Kim Buyst: "Ik hoop dat mijn communicatieve vaardigheden en menselijke gedrevenheid kunnen helpen om samen met de mensen van het regioteam de regio Kempen in de komende jaren, en zeker in het jaar 2014, nog meer op de politieke kaart te zetten als positief alternatief. "
contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - gsm: 0497-45.78.02

pdfVoorstelling nieuw bestuur Groen Kempen818.41 KB01/07/2013, 18:52

Kim Buyst op RTV nieuws

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren