GESCHREVEN DOOR EN VOOR REKENING VAN DE POLITIEKE PARTIJ GROEN RAVELS.


Via verschillende kanalen konden we de voorbije maanden vernemen dat er gewerkt wordt aan een nieuw plan voor de gemeenteschool 'De Kleine Wereld' te Ravels.
[....]
Ondertussen ligt er een masterplan op tafel. Op onze vraag mochten wij het ontwerp inkijken en graag formuleren wij toch enkele vragen bij dit prestigieuze project.
Wij merken op dat in de omgeving van de gemeenteschool maar liefst vijf parkings voorzien worden, waaronder enkele ondergronds. Zouden wij binnen een landelijke gemeente als de onze en in de naaste omgeving van een gemeenteschool niet juist alternatieve vervoersmiddelen moeten promoten?


Daarnaast voorziet men een speelplaats voor de kleuters die boven op het dak van een nieuwe sporthal komt. Kleuters kunnen dan met hun fietsjes via een lift de speelplaats bereiken. Stellen we ons toch de vraag of we onze kleinste kinderen niet juist moeten laten kennismaken met de ruimte en openheid die een landelijke gemeente in petto heeft?
De vijftien jaar oude refter zal binnen dit ontwerp ook afgebroken worden. Stellen wij ons toch de vraag of dat echt noodzakelijk is, aangezien ook daar in de voorbije jaren reeds zwaar werd geïnvesteerd?
[....]

Wij hopen daarom samen met u mee dat het gemeentebestuur de kans niet laat schieten om ook ouders, leerkrachten en misschien zelfs leerlingen aan het woord te laten. Wij durven stellen dat dit prestigieuze plan
alleen kans van slagen heeft als de architecten willen samenwerken met de
specialisten ter zake.
[....]

Benieuw naar het volledig artikel? Lees dan zeker het Huis-aan-Huis blad van Groen Ravels dat eerdaags in uw brievenbus belandt.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren