nic federaal
Kruis 25 mei alvast aan in uw agenda, want vindt "de moeder aller verkiezingen" plaats. Dan zijn het zowel Vlaamse, federale als Europese verkiezingen. CD&V Ravels levert voor deze verkiezingen twee kandidaten. Marijke Van der Moeren neemt plaats op de Vlaamse lijst, Nic Andriessen vinden we op de federale lijst.

"Een hele eer voor onze afdeling," stelt burgemeester Walter Luyten (CD&V). Ravels is een sterke CD&V gemeente en dat hebben ze ook in Brussel niet onopgemerkt voorbij laten gaan. "Onze afdeling mag twee kandidaten leveren," zegt burgemeester Walter Luyten. Nic Andriessen (23) kennen we als lokaal afdelingsvoorzitter. De jongeman trok in 2012 voor de eerste keer naar de kiezer en veroverde een plaats in de Ravelse gemeenteraad.

marijkeDaar volgt hij nu dossiers rond jeugd, verkeer en onderwijs mee op. Marijke Van der Moeren (27) is de tweede Ravelse kandidate. Marijke is de voorzitster van het Welzijnsoverleg in Ravels en ook zij is een van de jongste gemeenteraadsleden van Ravels. Onlangs presenteerde ze nog fier het project rond de Gezonde Gemeente. Jongeren Burgemeester Walter Luyten is trots op deze afvaardiging. "Eerst en vooral leveren we een vrouwelijke kandidate. Ten tweede zijn onze kandidaten allebei nog onder de dertig jaar. We tonen hiermee aan dat we geloven in jonge, dynamische mensen, in de toekomst van Ravels." In de hoofdstad van de Kempen, in Turnhout, presenteerden Marijke en Nic zichzelf. De komende weken zullen ze zichtbaar zijn in onze Kempische regio en dingen ze naar de stem van de kiezer. Wordt vervolgd!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren