Stemmen 25 mei
Deze verkiezingen gaan over U !

Binnenkort is het weer zover: dan trekken we weer massaal naar de stembus. En er staat veel op het spel. Gaan deze verkiezingen over wie waar zal zetelen en wie welke coalitie zal leiden? In zekere mate. Maar deze verkiezingen gaan vooral over u. Volgt u even mee?

Deze verkiezingen gaan over uw toekomst :

• Deze verkiezingen gaan over de uitrol van de Zesde Staatshervorming. Dankzij Wouter Beke en Servais Verherstraeten wordt de        portefeuille van Vlaanderen groter dan die van België en kunnen we een beleid uitstippelen op maat van iedere Vlaming: van wieg tot    rusthuis.

• Deze verkiezingen gaan over uw centen en die van uw kinderen. Niemand wil toch de last dragen door foute keuzes uit het verleden?  Daarom wil CD&V de begroting op orde stellen. We willen de economie opnieuw zuurstof geven en jongeren de kans geven om duurzame  jobs te pakken te krijgen.

• Deze verkiezingen gaan over uw lonen. CD&V wil de loonkloof met de buurlanden verkleinen. De lasten op arbeid moeten fors omlaag.

• Deze verkiezingen gaan over uw gezondheid. CD&V wil met het Zorgplan bijvoorbeeld 750 miljoen euro extra investeren voor mensen met  een beperking.

• Deze verkiezingen gaan over uw onderwijs. De Vlaamse regering nam al grote stappen in de hervorming van het secundair onderwijs met  het oog op de versterking van de leerkracht en de leerling.

Deze verkiezingen gaan over uw dagelijks leven. Over uw eieren die een voedselveiligheidsstempel dienen te dragen van de Europese Unie. Ze gaan over uw voet- en fietspaden die u dagelijks gebruikt. Ze gaan over uw busdiensten waarmee u naar de winkelsteden trekt of u zich in onze landelijke gemeente verplaatst. Ze gaan over uw job en de kinderopvang die u gebruikt wanneer u aan het werk bent. Ze gaan over de zorg die mensen nodig hebben. Deze verkiezingen gaan over de plannen voor uw toekomst.

En die plannen die liggen er: CD&V heeft resultaten kunnen boeken in Europa, de federale regering en in Vlaanderen. We doen geen loze beloftes maar hebben een haalbaar én betaalbaar plan. We kiezen resoluut voor onze economie en de sociale ondersteuning van mensen. En dat doen we met sterke mensen: Kris Peeters (Lijsttrekker Vlaams Parlement), Servais Verherstraeten (Lijsttrekker Kamer) en Marianne Thyssen (Lijsttrekker Europa).

AfficheMarijke Van der Moeren en Nic Andriessen, beiden twee Ravelse gemeenteraadsleden voor CD&V, trekken mee naar de kiezer en rekenen op uw steun. Ze willen onze Ravelse stem in de Wetstraat laten horen. Een sterke band tussen de Wetstraat en de Gemeentelaan is goed voor onze gemeente. Nic en Marijke willen dossiers die belangrijk zijn voor onze gemeente ten gronde nemen: het fietspad Ravels-Arendonk, de landbouw, de steun aan jeugd- en sportverenigingen die onze gemeente rijk is, …

Daarom vragen ze uw steun, omdat deze verkiezingen écht over uw toekomst kunnen gaan!

Marijke Van der Moeren
14de opvolger Vlaams Parlement

Nic Andriessen
9de opvolger Kamer

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren