cyber friday

Welkom bij onze eerste Cyber-Friday!

Vanaf nu brengen we je elke vrijdag essentiële cyberveiligheidstips en -adviezen om jou en je dierbaren te helpen veiliger online te navigeren.

In onze digitale wereld is het van cruciaal belang om bewust te zijn van de risico's en te weten hoe je jezelf kunt beschermen tegen cyberdreigingen.

Van het beveiligen van je persoonlijke gegevens tot het herkennen van phishing-pogingen, we dekken alles wat je moet weten om een stap voor te blijven op de cybercriminelen. Ons doel? Een veiligere digitale omgeving voor iedereen.

Omdat ook cybercriminelen deze dag voor het weekend dikwijls misbruiken om het hun slachtoffers moeilijker te maken, is vrijdag dus niet zomaar een lukraak gekozen dag.

Pak je koffie, ga zitten en maak je klaar voor onze Cyber-Friday tip van de week. Deel deze boodschappen on- en offline en help ons zo nog meer mensen te bereiken.

Volg ons voor je wekelijkse dosis cyberwijsheid. Blijf veilig, en laten we er een geweldige vrijdag van maken!

Boodschap van de week:

Golf van vishing op komst. Wees op uw hoede voor telefoontjes die afkomstig lijken te zijn van Card Stop.

Vishing, een samentrekking van "voice" en "phishing", is een vorm van phishing waarbij aanvallers telefonische communicatie gebruiken om potentiële slachtoffers te misleiden en hen te overtuigen om persoonlijke, financiële of beveiligingsinformatie te verstrekken.

Om jezelf tegen vishing te beschermen, is het belangrijk om nooit persoonlijke informatie te delen via de telefoon. Bij twijfel is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de organisatie via een officieel telefoonnummer om de legitimiteit van het eerdere contact te verifiëren.

Wil je meer weten:

SafeonWeb.be

#CyberFriday #VeiligOnline #PolitiezoneKempenNO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren