inbrakenRWP

Zowel in Ravels, Ravels-Eel en Weelde zijn er vannacht inbrekers op pad geweest die behoorlijk wat schade hebben aangericht.

De politie kreeg  minstens tien meldingen van ingeslagen autoruiten, diefstallen uit wagens, werkbusjes, enz.

Voor zover we kunnen achterhalen zijn er gedupeerden uit De Buskens in Den Eel,  het Moleneinde, de oude Kerkweg, Prinsenlaan en de Steenweg op Poppel in Weelde, maar ook in de Weteringstraat en de Peelsestraat te Ravels,  

Als de auto’s niet op slot waren werden de ruiten gewoon ingeslagen, meestal met weinig buit. Toch is er sprake van gestolen portefeuilles, geld, gsm’s, een rugzak, boorddocumenten  enz…. Naast de inbraken in auto’s werd op een andere plek ook een elektrische fiets buitgemaakt.

Omstreeks 02:30 zouden er camerabeelden zijn van de daders.

In de Weteringstraat heeft de bewoner zelf gezien hoe de diefstal plaatsvond. “Ik woon in de Weteringstraat en de auto stond achter op de oprit. Het waren 2 jonge gasten volledig in het zwart gekleed en op de fiets. Ik heb ze geprobeerd achterna te lopen en ben ze bij de bossen in Ravels kwijt geraakt. Hopelijk kan de politie deze gasten pakken, heb al aangifte gedaan en aan de 2 idioten die mijn ruit hebben in geslagen … Breng mijn spullen terug in mijn rugzak zit er een klein erfstuk van mijn oma dat ik graag terug wil hebben.”

inbrakenRWP2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren