parkeren straatakkers

Je zal in de omgeving van GBS de Verrekijker te Weelde een bewonerskaart moeten voorleggen om te mogen parkeren in de Straatakkers , zeker tot einde van dit schooljaar.

In het kader van de parkeerproblematiek in de Straatakkers, heeft het gemeentebestuur na herhaaldelijk overleg met de lokale politie en de gemeentelijke basisschool De Verrekijker, en na raadpleging van buurtbewoners, besloten om maatregelen te treffen ter verbetering van de verkeersveiligheid van de zwakke weggebruikers.

Vanaf maandag 15 februari 2021 zal het parkeren van voertuigen in de Straatakkers uitsluitend nog toegestaan zal worden voor voertuigen met een bewonerskaart (7 dagen op 7, 24u op 24). Na afloop van het huidige schooljaar zullen deze maatregelen geëvalueerd worden.

Komt u op bezoek bij een woning in de Straatakkers, dan zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de nabije omgeving.

Bij de verantwoordelijke diensten rekenen ze op uw begrip en medewerking en hopen dat deze maatregelen een verbetering zijn voor de verkeersveiligheid in de Straatakkers en in hoofdzaak voor de schoolgaande kinderen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren