elzenstraat inval

Vanmorgen vroeg stonden al een drietal combi’s van de politie klaar aan de Elzenstraat te Weelde om een inval te doen in een pand waar twee bewoners verbleven.

Om 7:00 vielen ze de woning binnen.

Drug gerelateerd?

Het is nog altijd niet helemaal duidelijk waarom deze inval is uitgevoerd maar naar alle waarschijnlijkheid is de inval drugs gerelateerd. We vermoeden dat het om een drugslabo gaat.
Tegen 07:00 uur omsingelden agenten het huis en vielen binnen, waarna een tijdje later twee personen geboeid werden weggevoerd. Daarna werd alles grondig onderzocht door agenten in witte overalls die met zakken heen en weer sleurden en alles meenamen.
Ondertussen is het pand verzegeld en is de politie vertrokken, de 3 honden van de eigenaars zijn achter gebleven en hebben al wat kabaal gemaakt.

elzenstraat verzegeld

Uit een rondvraag in de buurt zijn er echter al klachten geweest van de buurt over een merkwaardig luchtje dat er altijd hangt. Het huis zou ook al geruime tijd worden geobserveerd door de politie en er zou ook veel beweging zijn.

Tweede arrestatie aan Weeldestraat.

Verder werd in de loop van de voormiddag in de Weeldestraat ook een persoon geboeid weggevoerd. Het is niet duidelijk of beide arrestaties iets met elkaar te maken hebben.

Intussen zijn in de Elzenstraat de zegels weggehaald door de politie, het onderzoek loopt nog.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren