IMG 20191117 WA0009

Na de fuif in zaal St Jan in Weelde lieten een vijftal vandalen een spoor van vernieling achter in de Koning Albertstraat, de Dreef en de Torenstraat in Weelde.

Het was pas op vorige gemeenteraad dat er een soortgelijk punt op de agenda stond.

Daders met fluo jassen nog niet bekend.

IMG 20191117 WA0009IMG 20191117 WA0004Volgens getuigenissen hadden enkele van de vier of vijf daders fluojassen aan en hielden ze rond een uur of vier in de vroege zondagmorgen goed huis in het bovengenoemd traject langs de Koning Albertstraat tot de Torenstraat.

Ze kieperden ondermeer een dixie toilet om aan de bouwwerf van de oude school en konden het ook niet nalaten om het verkeersmeubilair te verbouwen.

Verder werden vuilnisbakken in de Burcht geworpen, maar ook de gietijzeren paaltjes van prive personen werden niet gespaard en lagen op de bodem van de Burchtgracht.

De plantenbaken die ze her en der tegenkwamen op hun vernielerspad moesten er ook aan geloven  zodat het in totaal een heel slagveld werd.

De hulp werd ingeroepen van de buren via de whatsapp groep van de Koning Albertstraat die mee kwamen dreggen naar verloren voorwerpen in de Burcht.  

Voorlopig zijn de daders nog niet bekend bij de politie, hoewel er al flinke aanwijzingen zijn. Misschien is de beste optie voor de heren/dames vandalen om zichzelf kenbaar te maken. De hele buurt kan dit niet langer tolereren en zal er alles aan doen om hier een eind aan te maken en de daders op te sporen.

IMG 20191117 WA0010

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren