vlaamse_vlag_cm300Vorige week stierf een hulpverlener-duiker in Luik bij een interventie terwijl hij aan het zoeken was naar twee verdwenen meisjes. Na het ongeval in Bergen vorige week zaterdag en eerder in Sint-Niklaas was het al de derde hulpverlener die dit jaar het leven liet tijdens een interventie.
Naar aanleiding van deze trieste feiten werd door de overkoepelende organisatie van de brandweer (BVV) gevraagd om, bij wijze van solidariteit aan familie en collega’s,  de vlaggen halfstok te hangen in een rouwperiode die werd vastgesteld van 29 januari tot 5 februari. Daarom werden ook bij de Brandweerdienst van Ravels, aan de kazerne in de Melkerijstraat, de Belgische en de Vlag van de Vlaamse Gemeenschap opgehangen aan de daartoe bestemde vlaggenmasten.
In de nacht van zaterdag op zondag werd één van de vlaggen gestolen, met daarop de Vlaamse Leeuw ….Een bijzonder smakeloze grap of een bewuste diefstal? We zullen uiteraard aangifte doen van dit voorval. Diegenen die iets meer weten van deze diefstal kunnen dit melden bij de plaatselijke politie.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren