opendeur politieKNO 

Op zondag 23 september organiseert onze politiezone Kempen N-O (Arendonk, Retie, Ravels) voor de 6de maal haar opendeurdag. 

Er zullen die dag tal van demonstraties plaatsvinden en u kan er informatie bekomen over de meest uiteenlopende politietaken.

Wanneer: Onze opendeurdag vindt plaats om zondag 23 september 2018 van 10.00u tot 18.00u.

Waar: Op ons hoofdcommissariaat, Wippelberg 1a, 2370 Arendonk. 

Activiteiten: Er vinden die dag tal van demonstraties plaats (honden, nemen van vingerafdrukken, tuimelwagen, voertuigenshow, rollenspel, lasershooting…) en er is natuurlijk ook de voorstelling van onze verschillende teams. Tevens is er informatie verkrijgbaar van Childfocus. 

Ook zij die geïnteresseerd zijn in een job bij de politie kunnen bij ons terecht voor al hun vragen. Er is een stand van Jobinfo waar ze alle nodige informatie kunnen verkrijgen. 

De bezoekers die met de fiets komen, krijgen de gelegenheid om hun fiets te laten graveren. 

Welkom.

Uitleg over Politiecollege Kempen NO. 

Het politiecollege is samengesteld uit de burgemeesters van de drie gemeentes, die onze meer-gemeente-zone vormen. Voor Ravels zit burgemeester Walter Luyten in het politiecollege, het college vergadert minstens éénmaal per maand, samen met de korpschef en de secretaris van de zone, en neemt in politiezaken het dagelijks beheer over van de colleges van burgemeester  en schepenen.

In onze zone vindt deze vergadering tweewekelijks plaats.

 Het politiecollege stelt een van zijn leden aan als voorzitter. Hij is dan eveneens voorzitter van de politieraad en van de zonale veiligheidsraad.

In de politiezone Kempen Noord-Oost is gekozen voor een alternerend voorzitterschap, volgens beurtrol. Het voorzitterschap wijzigt tweejaarlijks.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren