schietincident

Vannacht werden inwoners van Ravels, Weelde en Poppel opgeschrikt door een wilde achtervolging van de politie.

Getuigen zagen hoe een witte bestelwagen (Vito) over de Singel in Weelde werd achtervolgd door politievoertuigen en dreigde te ontsnappen.

Rondje ontsnappen via via Singel, Torenstraat en Hof ten Bergestraat.

De bestelwagen wist voorlopig te ontkomen door via de Singel het Torenstraatje in te rijden en via de parking aan de kerk terug de Hof ten Bergestraat in te rijden en dan opnieuw de Singelstraat in richting Ravels.

De politie wist het voertuig echter opnieuw te lokaliseren en uiteindelijk na nogmaals een achtervolging door Weelde en Poppel klem te zetten aan de nieuwe rotonde op de weg richting Goirle, Nederland. Daar ontstond een vuurgevecht waarbij één man zwaar gewond werd aan het been en een andere kon ontsnappen.

Na inzet van politiehonden en zelfs een helikopter kon omstreeks 05:00h een tweede verdachte worden gearresteerd, er is ook nog sprake van een derde inzittende die echter tot nog toe niet is gevonden.

In de bus van de verdachten werd een scooter aangetroffen wat er op zou kunnen duiden dat dit de groep is die al enige tijd werd gezocht in verband met de diefstallen die in de regio werden uitgevoerd.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren