IMG 20180330 WA0000

De plaag duurt voort…. Bezitters van BMW en Mercedes plaatsen hun wagen best veilig afgesloten in de garage. Vannacht wisten ze in de Koning Albertstraat weer een BMW uit te kleden.

De eigenaar vond hem vanmorgen terug zonder de bumper en grill. Ook de lampen en de pinklichten stonden op het boodschappenlijstje van de dieven. 

 

Op bestelling

Een bende steelt in onze contreien op bestelling zorgvuldig bepaalde onderdelen van boven vernoemde merken, maar dit zal wel niet exclusief zijn, pas dus maar op als uw wagen ’s nachts buiten slaapt. Enkele weken geleden was de buurman van he slachtoffer van gisteren ook al de pineut van de bende.

Dit keer hadden de onverlaten zelfs twee staatlampen gedoofd om ongestoord te kunnen werken.

 

Politie te vlug af.

Omdat de diefstallen altijd ’s nachts gebeuren is het de dieven voorlopig gelukt om op meerdere plaatsen hun slag te slaan. Waarschijnlijk werken ze met personen die ook de wacht houden en zo kunnen waarschuwen als er risico is dat ze worden betrapt.

Zo was de bende de laatste weken al actief in Ravels, Weelde en Poppel. Onderstaande foto’s maken duidelijk waar ze het op gemunt hebben zodat u gewaarschuwd bent.

Als u ’s nachts ergens iets verdacht opmerkt of u ziet vreemde individuen rondhangen in de buurt van wagens kan u best de politie verwittigen of eventueel nummerplaten noteren indien mogelijk.

Voor dringende zaken belt u het nummer 101.

De ANPR camera’s kunnen voorlopig blijkbaar de zaken nog niet oplossen, de dieven weten deze precies goed staan en proberen via andere wegen hun doelen te bereiken. 

buurtapp

Buurtpreventie app

Mensen uit de Koning Albertstraat hebben ondertussen een buurtpreventie app opgestart waarmee ze hopen iets te kunnen doen tegen deze diefstallen. Als u in de buurt woont neemt u best contact op met mensen van het buurtcomitee om u aan te sluiten bij de app.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren