VerberkMichelHet dodelijke ongeval in Poppel van afgelopen maandagavond waarbij de zaakvoerder van Verberk Stalinrichting uit Poppel, Michel Verberk (46j), om het leven kwam, roept nog heel wat vragen op. Omdat nog steeds niet duidelijk is wat er exact gebeurde rond tien voor elf op de hoek van de Tilburgseweg en De Meerkens, is de politie op zoek naar eventuele getuigen. Is er iemand die de botsing zag gebeuren of passeerde er iemand net na de feiten, de politie verzoekt getuigen zich te melden via het telefoonnummer 014-40.40.60. Getuigen kunnen zich ook melden bij hun dichtstbijzijnde politiekantoor.

Intussen wordt steeds meer duidelijk welke impact dit ongeval heeft op de familie, de vrienden, de collega's en zeker ook op de plaatselijke bevolking. Iedereen lijkt wel aangegrepen door dit spijtige ongeval, ondermeer via het sociale medianetwerk facebook stromen de condeleances en steunbetuigingen binnen.

Intussen is het lichaam van Michel Verberk overgebracht naar zijn ouderlijk huis aan Hulsel in Poppel. Familie, vrienden of kennissen kunnen daar nog een groet brengen al ze dat willen. Iedereen is welkom, elke dag tussen 14 en 16u. Zoals we al eerder meldden is er op dinsdag 11 juni een plechtige afscheidsdienst in de Sint-Valentinuskerk in Poppel om 11 uur en is er ook een avondwake, op maandag 10 juni om 19u30. Michel Verberk laat een vrouw een twee kinderen na.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren