schietincident
Al enkele dagen circuleert in onze gemeente een verhaal dat we eerst niet konden geloven….
Het heeft nu echter lang genoeg geduurd, voorleer er nog meer gewonden….  of erger vallen…..
 

Schietincident met nare gevolgen.

Een tiental dagen geleden wandelde een man die in de buurt woont met vrouw en de hond langs het kanaal in Ravels.
Plots wilde de man naar huis terugkeren omdat hij zich niet goed voelde. Hij voelde  bloed in de schaamstreek en wilde snel naar huis.
Terug thuis gekomen controleerde hij zichzelf, maar omdat de bloeding niet wou stoppen en de oorzaak niet direct duidelijk was, werden verdere stappen genomen ter verzorging. 
Daar werd vastgesteld dat er een kogel van klein kaliber via zijn broekzak zijn lichaam in de onderbuik was binnengedrongen en nogal wat schade had aangericht. De kogel werd uit de lies gehaald en de man werd gehecht en verzorgd.
 
Tot daar de feiten zoals ze ons zijn mede gedeeld. 
Volgens onze bronnen is de politie op de hoogte maar  zijn er voorlopig niet voldoende aanwijzingen om de eventuele dader op te sporen en te vatten. We willen nu wel geen paniek zaaien maar het lijkt ons toch onverstandig om niet wat extra maatregelen te nemen om de bewoners uit de bewuste buurt te beveiligen. Langs het kanaal rijden vele fietsers en voor wandelaars is het een veel bezochte bestemming. We willen wel dat de mensen die er passeren tenminste op de hoogte zijn van de gebeurtenissen en dan hun eigen keuze kunnen maken om risico te lopen....
 

Verdwaalde kogel of opzet?

Het is best mogelijk dat het een verdwaalde kogel is geweest die de man heeft geraakt.
Langs de andere kant zijn er voldoende aanwijzingen die op een andere  oorzaak wijzen. Het staat in ieder geval vast volgens onze informatie dat het geen loodje is uit een luchtbuks maar een kogel uit een longrifle of een revolver met demper. 
We hopen dat de dader zichzelf komt aangeven, voorlopig zijn er geen onoverkomelijke zaken gebeurt en er wordt wel degelijk rekening gehouden met een onopzettelijk incident. Indien het op een andere manier aan het licht moet komen wie de dader is zullen er wellicht zwaardere consequenties tegenover staan. Indien iemand inlichtingen kan verschaffen kan hij altijd de politie contacteren.
 
{halloween}

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren