Laar Weelde

Afgelopen dagen kregen we enkele bezorgde burgers aan de lijn op onze redactie. Er gaan immers geruchten de ronde dat er afgelopen weekend liefst zeven keer is ingebroken in Weelde. Deze bezorgdheid lijkt na enig speurwerk terecht te zijn, al kregen wij slechts melding van een viertal misdrijven.

Afgelopen vrijdag al werd er in Poppel ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Voortjesweg. De buit bleef beperkt tot wat kleingeld.

InbrekerZondagnacht was er meer aan de hand. In weelde, aan het Laar, werd de familie K.O. slachtoffer van een diefstal. Onbekenden haalden er fietsen en allerlei werkmateriaal uit een loods. En even verderop, aan de Meir, werd uit een opslagplaats nog werkmateriaal gejat.

Ook in de Koningstraat in Weelde waren er dieven actief bij het landbouwbedrijf van de familie P. Enige tijd geleden werd hier nog een tractor gestolen, maar dierin slaagden de boeven deze keer niet. Meer details ontbreken echter.

Sommige dorpsbewoners vragen zich intussen af of er geen burgerwacht moet komen. Men denkt daarmee het aantal inbraken te kunnen verminderen. Of dat ook effectief zo zal zijn en of de politiediensten en bestuurslui hiervoor hun fiat zullen geven is uiteraard een ander paar mouwen. Er broeit in ieder geval weer stilaan iets onder de bevolking...

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren