Meerts Zn

Dinsdagochtend rond 4 uur werd een inbraak vastgesteld bij een bedrijf aan de Stadstraat in Ravels-Eel. De daders, wellicht opgeschrikt door werkvolk dat arriveerde, sloegen op de vlucht maar wisten tot nog mazout en wat werkmateriaal mee te graaien. Ook bij buurtbewoners werd ingebroken.

Het was in de vroege ochtend dat een van de werknemers aankwam op het terrein van de firma Meerts & Zonen. Wellicht verraste hij door zijn vroege aanvangsuur enkele boeven, want al snel werd duidelijk dat er was ingebroken aan de erf in de Stadstraat.

ll100-laser-level-018Binnen was heel wat werkmateriaal klaargezet door onbekenden en buiten hing nog een slang uit de tank van een vrachtwagen. Daaruit was zo'n 75 liter mazout gezogen, ook op de grond waren nog sporen van ettelijke verloren gelopen liters. Toch wisten de daders te ontkomen.

Na wat inventariseren bleken ook twee bouwlasers te zijn verdwenen, goed voor zowat 1500,00 euro.

Enkele uren later merkten ook de buren op dat er was ingebroken in een tot loods omgebouwde stal. Ook hier was wat werkmateriaal klaargezet, maar er zou uiteindelijk niets verdwenen zijn.

Diezelfde nacht werd in Arendonk een container opengebroken op een bouwwerf en de politie sluit niet uit dat dit het werk is van dezelfde daders. Er zou in Poppel een verdacht voertuig zijn opgemerkt, de politie onderzoekt de zaak verder.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren