Beukenlaan front

Afgelopen weekend zijn inbrekers wel erg actief geweest in onze gemeente. Onze redactie heeft weet van minstens zeven misdrijven. Van de daders is in geen van de gevallen enig spoor.

Houd de_diefEen echte serie inbraken werd reeds in de nacht van vrijdag op zaterdag gepleegd in Poppel, meer bepaald in de omgeving van de Steenweg op Baarle. In de Beukenlaan raakten onbekenden op een eerste adres niet binnen, elders in die straat raakte men wel in een woning waar geld buit werd gemaakt. Even verderop in de Eikenlaan was het op twee plaatsen raak. In het ene geval raakte dieven binnen via een deur en verdwenen ze met juwelen, in het andere geval werd een schuifraam geforceerd en ging men er vandoor met geld. En ook op de Steenweg op Baarle zelf werd uit een woning geld gestolen. De politie opende een onderzoek en gaat ervan uit dat het hier om dezelfde criminelen gaat.

In Ravels werd in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in een handelspand aan de Grote Baan. Hier werd een deur open gebroken en verdween er cash geld.

In diezelfde nacht tot slot was er ook een poging tot inbraak bij Electro Service Ronny Stabel in de Weeldestraat in Weelde. Daar probeerden ongewensten een deur in de beuken aan de achterzijde van de winkel. Daar deze goed gebarricadeerd was slaagden de boeven niet in hun opzet. Bewoners van de appartementen boven de zaak werden wakker van het lawaai en zagen nog net twee mannen met een kap over hun hoofd de benen nemen. Intussen werd ook de politie verwittigd, maar de agenten konden enkel de feiten vaststellen. 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren