dief

Afgelopen weekend vonden in Poppel alweer twee inbraken plaats.
Zowel op vrijdagavond als zondagnacht was het prijs in onze meest noordelijke deelgemeente. Onlangs werden nog twee Kroaten op heterdaad betrapt in Ravels, deze keer is van de daders geen spoor.

Vrijdagavond verschaften onbekenden zich de toegang tot een woning aan de Pater Van den Akkervekenstraat via de garagepoort. Ze verdwenen met twee fietsen en wat werkmateriaal.

In de nacht van zondag op maandag werd er ingebroken in het handelspand van de familie Van A. aan de Mierdsedijk. De boeven gingen er vandoor met een handtas waarin naast wat geld ook een GSM zat. Ook in het verleden kregen de bewoners al eens te maken met inbrekers. Er zouden camerabeelden gemaakt zijn en er is sprake van twee jonge daders. De politie onderzoekt de zaak verder.

Eerder deze maand werden in Ravels nog twee dieven betrapt door de bewoner tijdens een inbraak. De twee vluchtten toen weg met een zwarte wagen met Duits kenteken maar werden in Turnhout staande gehouden door de politie nadat een nummerplaatlezer de auto had geseind. Beiden Kroaten, 24 en 35 jaar oud, werden inmiddels voorgeleid en zitten voorlopig in de cel. Hen wordt poging tot zware diefstal en ook bendevorming ten laste gelegd.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren