brug RavelsZondag kregen we via verschillende mensen informatie dat er tijdens de carnavalstoet in Weelde op de Grote Baan in Ravels een politie razzia of huiszoeking aan de gang was.  Na een zoektocht naar informatie konden we nergens enige bevestiging krijgen over dit incident, onze lokale politie was zelfs niet op de hoogte van het incident. ….

Tot we zonet via het Nieuwsblad konden lezen dat een spoor van de moordenaar van de bizarre moord op de man die is terug gevonden in zijn huis in Menen en wiens wagen in Ravels aan het kanaal werd terug gevonden ..... ook naar Ravels leidt.


bekaertDe 42- jarige Stefan Bekaert werd vermist opgegeven op 23 januari en nu blijkt dat naast zijn wagen die in Ravels werd gevonden ook zijn visa kaart nog na de verdwijning werd gebruikt. Of dit specifiek gebeurde in de gemeente Ravels of elders in de regio blijft nog de vraag.

Er is ook geen duidelijkheid over wie deze heeft gebruikt, hij zelf of iemand anders, mogelijk zelfs de moordenaar. De man was een beetje een zonderling en er waren al vragen gerezen waarom hij vijf Nederlanders in zijn woning liet verblijven. De man was werkloos maar zijn ouders waren bemiddeld zodat hij een onbekommerd bestaan leed .

Of het incident van afgelopen zondag verband houdt met deze zaak kunnen we nog niet met zekerheid stellen, het is echter wel erg toevallig dat slechts enkele dagen na de vondst van de overleden Bekaert, de politie een razzia houdt enkele honderden meters van de plaats waar de wagen is terug gevonden.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren