Inbraak containerpark_050114-1Afgelopen weekend kreeg het IOK containerpark van Ravels inbrekers over de vloer. Waarin de dieven geïnteresseerd waren is niet meteen duidelijk, maar bij een vorige inbraak verdween er een computerscherm. Nu lijkt er niets verdwenen te zijn, er is wel materiële schade.

Inbraak containerpark_IOK_050114-2Vanmorgen stelden enkele werklieden vast dat er nog voor hen al ongewenst bezoek was geweest op het containerpark aan het Moleneinde in Weelde. In een van de zogenaamde kantoorcontainers werd een raam ingegooid, bij een andere containerunit werd de deur verwrongen. Toch lijkt het erop dat de onbekenden niet zijn binnengeraakt en dat ze dus zonder buit verdwenen. De feiten moeten dateren van zaterdag- of zondagnacht en de daders klommen vermoedelijk over de afsluiting om binnen het containerpark te geraken. De politie kwam vanmorgen al ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

Inbraak containerpark_050114-3Ons containerpark werd, net zoals dat ook elders in Vlaanderen regelmatig het geval is, al vaker geconfronteerd met inbraken. Zo was er ondermeer begin 2008 en in augustus van dat jaar al eens een diefstal, er verdween toen allerlei elektro materiaal, en ook vorige zomer was het prijs. Bij dat laatste voorval werd er een computerscherm meegenomen nadat een deur was opengebroken. Aan diezelfde deur, die sindsdien nog niet was vervangen doch wel voorlopig hersteld, werd dus ook afgelopen weekend gewrongen. 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren