Ongeval Vooreel_a_141013De auto_werd_zwaar_beschadigd-800Afgelopen maandagnamiddag gebeurde er aan de Vooreel in Ravels-Eel een ongeval waarbij een bus van De Lijn, een auto en een tractor betrokken waren. Door de aanrijding was er even wat verkeershinder, maar na tussenkomst van de Ravelse brandweer werd de baan tussen Weelde en Ravels-Eel weer vrijgemaakt. (up-date per 19/10)

De bestuurder van de autobus, waarin heel wat schoolkinderen zaten, merkte een tegenligger op die het inhalen van een tractor met kar verkeerd inschatte en moest daardoor flink manoeuvreren. Daarbij raakte zowel de auto als de bus, die ook rakelings langs een boom scheerde en langs de slootkant tot stilstand kwam, beschadigd. Twee personen raakten hierbij lichtgewond.

De chauffeur van een kleine bestelwagen, een man afkomstig van Arendonk, was een betonmixer aan het inhalen toen hij plots merkte dat hiervoor ook nog een tractor met kar reed. Omdat uit de richting van Ravels Eel de bus van De Lijn kwam moest hij plots een weg zoeken waar er eigenlijk geen was. Zijn wagen raakte door de aanrijding met de bus zwaar beschadigd, zowel vooraan als achteraan. Het mag een wonder heten dat hij slechts licht gewond werd. Ook in de bus viel een licht gewonde. 

Ongeval Vooreel_b_141013De brandweer werd even na vier uur opgeroepen om de brokstukken weg te halen. De spuitgasten moesten ook het wegdek reinigen nadat er olie op was beland. Het ongeval gebeurde ergens op de grens van het Moleneinde en de Vooreel. 
 
Bij het ongeval zijn 2 personen lichtgewond geraakt. De brandweer kwam ter plaatse voor het verwijderen van de brokstukken en de olie op de rijbaan.

(foto's van Pdr en Brandweer Ravels)

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren