ongeval 240713_Singelstraat_Weelde_-_aGisterenavond rond half elf gebeurde er een eenzijdig ongeval aan de Singelstraat in Weelde. Ter hoogte van volkscafe-van-weleer "Jeanne Bel" verloor een bestuurder uit Ravels in een bocht de controle over zijn wagen toen hij in de richting van de Turnhoutseweg reed. Hij scheerde rakelings langs een verlichtingspaal en belandde ettelijke meters verder in een gracht aan de andere kant van de weg.  De bestelbus van zijn werkgever raakte daarbij zwaar beschadigd, de bestuurder kwam met de schrik vrij.

De precieze oorzaak van de schuiver is niet bekend, maar volgens de bestuurder van het busje moest hij uitwijken voor een dier. Of het nu een hond of kat wat kon hij niet direct specifiëren, maar hij vertelde wel een manoeuvre te moeten maken.

ongeval 240713_Singelstraat_WeeldeDe politie kwam rond middernacht even polshoogte nemen maar gezien er geen gewonden of derden bij betrokken waren kon de bestuurder alles verder op eigen houtje regelen. Pas vanmiddag rond EEn uur kwam een takelwagen ter plaatse om het bedrijfsvoertuig op te halen. Toen kwam ook de schade van de bestelwagen aan het licht. Naast een volledig bekraste en ingedeukte zijkant, bleken ook beide assen vernield te zijn. Deze kregen wellicht een enorm oplawaai toen de onderkant van het busje bij het in de gracht schuiven twee grote rioolbuizen raakte. Volgens een eerste inschatting zal de wagen, amper EEn jaar oud, total loss verklaard worden.ongeval 240713_Singelstraat_Weelde_-_b

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren