***update***

De N118 werd zonet terug vrijgegeven voor alle verkeer.

N118 afgeslotenjpg

Nadat vannacht een ongeval gebeurde aan de Lusthoven op de weg naar Arendonk (N118) is de weg na controle van de politie afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers...

Dit zou wel eens een hele tijd kunnen duren.

Verschillende bomen dreigen op de rijbaan te vallen langs de N118, de verbindingsweg tussen Arendonk en Ravels. Om de veiligheid van het verkeer te waarborgen zal het Agentschap Wegen & Verkeer dringende rooiwerken uitvoeren.

De N118 Arendonk - Ravels is momenteel volledig afgesloten voor alle doorgaand verkeer, inclusief fietsers. De weg wordt zo snel mogelijk terug opengesteld, eens de veiligheid opnieuw kan gegarandeerd worden.

Vannacht vielen er twee gewonden door een ongeval met één van de bomen die door de felle regenval op de baan was terecht gekomen.

De brandweer moest eerst de boom verwijderen die op de wagen was terecht gekomen vooraleer men de passagiers, waarvan één zwaar gewond, kon bevrijden. Korpsen uit Ravels en Arendonk kwamen ter plaatse.

Mensen die de baan regelmatig nemen vragen zich al jaren af waarom die enkele bomen moesten blijven staan, temeer omdat ze al een heel stuk over de weg hingen. Het was gewoon wachten op een ongeval…

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren