ongeval vluchtmisdrijf brug Ravels

Maandagnamiddag, net voor drie uur  gebeurde aan de brug in Ravels een ongeval met vluchtmisdrijf.

Een BMW met Nederlandse nummerplaat reed een kind aan van 12 jaar,  stapte uit om zijn nummerplaat op te rapen en  ging er vervolgens vandoor. Koude rillingen lopen ons over de rug over zulke brutaliteit als we dit hoorden.

Geen rekening gehouden met de ANPT camera’s.

Dat was echter buiten de mensen van onze politiezone Kempen N-O gerekend die alert reageerden op deze situatie en de voortvluchtige chauffeur snel konden identificeren.

“Gisteren zijn onze ploegen er in geslaagd om via ons ANPR-netwerk de verdachte van een vluchtmisdrijf in Ravels te identificeren. De man had rond 15:00u een 12-jarige jongen aangereden en vervolgens onmiddellijk de vlucht genomen. "
"Aangezien het slachtoffer melding maakte van een Nederlandse BMW, werd er op het bureel in ons ANPR-systeem door verschillende mensen gezocht naar een voertuig dat in aanmerking kon komen. Hierbij kwamen ze vrij snel de verdachte op het spoor. Na contact met onze Nederlandse collega's konden we de man opsporen op een adres in Ravels. Twee uur na het ongeval werd hij op dit adres gearresteerd. Zijn rijbewijs werd 15 dagen ingetrokken en zijn voertuig werd in beslag genomen. De man werd ter beschikking gesteld van het Parket.”

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren