Ongeval_Prinsenlaan_-_Kort_na_de_middag_werd_een_nieuwe_paal_geplaatst-800Gladde wegen hebben woensdagochtend heel wat verkeersellende veroorzaakt in de Antwerpse Noorderkempen. In Poppel was de Steenweg op Weelde (N12) zelfs een tijdlang afgesloten voor alle verkeer nadat er op korte tijd twee ongevallen plaatsvonden.
Deze morgen gebeurden er een 6-tal ongevallen tussen Poppel grens en Weelde. Ook in Ravels-Eel was het prijs. Het begon om 05.30 aan de Tilburgseweg met een auto op een elektriciteitspaal, waarvan de bestuurder wonderwel zelf uit zijn voertuig was geraakt. Toen de hulpdiensten van deze interventie terug keerden stond er iets verder, thv Garage Jochems aan de Steenweg op Weelde, een Ongeval_Tilburgseweg_Poppel_-_kleine_ravage_thv_Garage_Jochems-800bestelwagen die een verlichtingspaal had uitgereden. Bij dit ongeval was ook een schoolbus betrokken. Om half negen kwam dan de volgende oproep van een ongeval met geknelde inzittende. Deze man werd door de brandweer uit zijn voertuig ontzet. Toen de ziekenwagen en Mug naar het ziekenhuis reden, gebeurde er nog een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen. (één dame werd licht gekwetst) Wanneer dan rond half tien de brandweer Ravels terug naar de kazerne reden waren er nog verschillende ongevallen gebeurd met blikschade, waaronder in de Verbindingsstraat precies op de grens tussen Weelde en Poppel, en in de Koningstraat.

Ongeval_Prinsenlaan_Electriciteitspaal_beschadigd-800De politiediensten van de zone Kempen-Noord spraken over bijna 40 interventies. De gladheid ontstond pas bij het opkomen van de zon. Om 5 uur was van wintertoestanden immers nog geen sprake. Ongeval_Prinsenlaan_Weelde_blikschade_Nederlandse_wagen-800Ongeval_Tilburgseweg_-_Heel_wat_schade-800Ongeval_Tilburgseweg_Poppel_-_Verlichtingspaal_klaar_voor_de_schroot-800Ook_bestelbus_liep_zware_schade_op_bij_ongeval_op_Tilburgseweg

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren