Gisteren raakte een vrachtwagen met uitzonderlijk vervoer van een firma uit Ravels-Eel betrokken bij een dodelijk ongeval in Antwerpen. Een bejaarde dame werd om 10uur aangereden in de Londenstraat door de zware truck en overleed later aan haar verwondingen in het Stuivenbergziekenhuis. Het transport gebeurde door een bedrijf uit Kapellen.  

Het slachtoffer was het kruispunt van de Londenstraat en de Napelsstraat in de buurt van het Eilandje aan het oversteken met haar loopwagentje toen ze werd aangereden door de vrachtwagen die een heimachine (een machine waarmee je grote palen de grond in kan stoempen) vervoerde. De 82-jarige vrouw die vlakbij in een rusthuis verbleef kwam vervolgens onder de wielen van het vehicel terecht. De chauffeur, rijdend met een truck van een bedrijf in Kapellen, heeft het slachtoffer vermoedelijk niet zien aankomen.  De heimachine zelf is van een firma uit Ravel-Eel die gespecialiseerd is in bouwputbeschoeiingen en funderingstechnieken

De politie sloot na het ongeval meteen het verkeer op het kruispunt af. Tegen half 1 ’s middags was de weg vrijgemaakt en kon het verkeer weer normaal verlopen. De cel verkeersongevallen van de lokale politie onderzoekt de omstandigheden van de aanrijding.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren