henk huber
Op 23 juli gebeurde op de Prinsenlaan ( N12) een ongeval dat slechter had kunnen aflopen.
De motorrijder kwam er gelukkig vanaf met een verbrijzelde pols en wat schaafwonden, wat  op zijn minst verwonderlijk is als je de ravage ziet aan de ongelukkige Harley Davidson…. Die was total loss! 
 

Wegbeheer is verantwoordelijk.

henkhuberHenk Huber, de motard wil echter een proces aanspannen tegen de beheerder van de N wegen in België omdat ze geen Europees gereglementeerde verf gebruiken.
Toen Henk, de Nederlandse motard uit Rotterdam die bewuste middag op de N12 een personenwagen wilde inhalen en zijn snelheid daarvoor opdreef tot zo’n 80 km/h moest hij de witte lijn overschrijden. Op het moment dat zijn voorwiel de lijn raakte, slipte het weg op de wegmarkering en verloor Huber de controle over zijn motor. 
Door zijn bliksemsnelle reactie heeft hij waarschijnlijk zijn eigen leven gered. Hij liet zich op zijn voorarmen in de kant glijden maar hield toch een verbrijzelde pols over aan zijn glijpartij. Na een operatie van 5 uur en enkele plaatjes om de boel bij elkaar te houden scheen alles goed te komen, maar ondertussen moet er een nieuwe operatie worden gepland omdat er iets mis is met de pols.
 

Lotgenoten gezocht.

Omdat de politie volgens Huber al direct bevestigde dat op de N12  gewone verf wordt gebruikt voor wegmarkeringen wil Huber de overheid aanklagen omdat dit volgens de Europese wetgeving niet is toegelaten. Verf voor wegmarkeringen dient met minimale normen rekening te houden en moet een strikt bepaalde stroefheid te bezitten.
Om zoveel mogelijk druk uit te oefenen is Henk Huber nu op zoek naar motard lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt. Samen sterk is het motto en op deze manier kan hij mogelijk zijn slag thuishalen. 
 
Henk Huber is bereikbaar via volgende contactgegevens:
Mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
tel: 031640757690
 
wegmarkering
 

Artikel naar aanleiding van het ongeval

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren