post1

Vanmorgen omstreeks half zes gebeurde op de Prinsenlaan te Weelde ter hoogte van kachelspecialist Heestermans een ongewoon ongeval.
Twee wagens van B-post waren hierbij betrokken.
 

Onoplettendheid oorzaak?

post5 post4Toen een lokale postbode een krantenbestelling wilde doen en zijn wagen netjes reglementair aan de kant wilde zetten, merkte hij dat de wagen van een achteropkomende collega, woonachtig in Rijkevorsel, zwaar begon te slingeren bij het afremmen. Hij probeerde zijn wagen nog snel te verplaatsen naar de linkerkant van de weg maar het mocht niet baten, de klap was zwaar en de gevolgen voor beide voertuigen aanzienlijk.
 

Hoofdletsel voor Postbode. 

De juiste oorzaak van het ongeval is onbekend maar naar alle waarschijnlijkheid is er sprake van een moment van onoplettendheid. De foto’s tonen duidelijk dat de klap flink is aangekomen. De twintiger M.F. uit Rijkevorsel werd met hoofdletsels naar het ziekenhuis gevoerd, maar mocht inmiddels al huiswaarts keren. Postbode N.O. uit het parkerende voertuig had enkel last van stijfheid in de rug.
 

Wegens ongepast opmerkingen van anonieme reacties hebben we de reactiemodule moeten sluiten.  We hebben er vroeger al voor gewaarschuwd dat anonieme reacties slechts in uitzonderlijke gevallen kunnen worden getolereerd. Dat is zeker niet het geval wanneer mensen geviseerd worden die elke dag voor dag en dauw voor de gemeenschap werken.
Dit is geen haatgroep en zal er nooit één worden. 
Indien u toch wil reageren kan u nog altijd de Facebook reactiemodule gebruiken waar u niet anoniem kan reageren.
We willen de ergste boodschappers wel informeren dat we hun IP adres hebben en dat dit eventueel kan worden gebruikt om te worden opgespoord wegens haatverspreiding.

 
post2
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren