Verkeersagressie front
Afgelopen donderdagavond is in Poppel een ongeval uitgedraaid in een hevige discussie waarbij sprake was van verkeersagressie. Nadat een fietster uit Poppel die deelnam aan de plaatselijke fietsvierdaagse werd aangereden door een automobilist en deze werd gewezen op zijn manier van rijden, haalde deze zijn vuist boven. Daarbij viel een slachtoffer, politie en ziekenwagen kwamen ter plaatse.

Donderdag vond in Poppel de derde dag plaats van de fietsvierdaagse, de rit bracht de deelnemers naar Hooge Mierde. Daarbij werd ondermeer Tulderheyde aangedaan, de rechte weg die de Mierdsedijk verbindt met de gelijknamige camping. Een automobilist die op dat park verblijft schatte volgens getuigen een groepje fietsers verkeerd in en raakte daarbij een vrouw die ten val kwam.

Weg naar_TulderheydeToen de bestuurder stopte en uitstapte werd hij door enkele fietsgezellen van de vrouw gewezen op zijn roekeloos rijgedrag. De man reageerde hier fel op en sloeg een van de omstaanders, JvG uit Poppel, op zijn gezicht. Er kwam behoorlijk wat bloed aan te pas en de hulpdiensten werden opgeroepen. De politie kwam ter plaatse om een verslag op te maken van het ongeval en de daarop volgende verkeersagressie.

Het slachtoffer werd met een gebroken gebit en flinke verwondingen aan zijn bovenlip afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij enkele uren later alweer werd ontslagen. Hij hersteld thuis verder. De aangereden vrouw kwam er met enkele schrammen vanaf.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren