jongerencross2013Morgen zullen alle kinderen uit de verschillende scholen weer gaan strijden voor de Scholencross Cup. Alle kinderen die school gaan in Ravels, Weelde, Poppel, Weelde-Statie en Ravels-Eel zullen de eer van hun school moeten verdedigen in loopwedstrijden, aangepast aan de leeftijd. Dit evenement gaat sinds enige jaren door onder schooluren om iedereen te laten meedoen.
Ik kan met niet goed herinneren hoeveel kinderen er vorig jaar alwaar mee hebben gedaan maar het moeten er 815 zijn geweest als mijn telling klopt. Het enige wat vorig jaar wat tegenviel waren de weersomstandigheden maar die zien er dit keer veelbelovend uit. De kaarten voorspellen overal veel zon en minstens 22 graden, ideaal weer om uw spruiten te komen aanmoedigen ouders, oma's en opa's, tantes en nonkels ..... Jullie worden allemaal verwacht in Ravels-Eel vanaf 09.30h

De jongerencross is een initiatief van de Sportraad en is een jaarlijks weerkerend evenement. Er wordt door Nick Heyns een special ranking opgesteld om te bepalen welke school in het totaal de beste is geweest over de hele dag. Het is al jaren de GBS uit Ravels die met de wisselbeker aan de haal gaat.  
Rawepo zal er natuurlijk ook zijn met drie fotografen zodat er niet een aan onze lenzen ontsnappen kan. Vanaf woensdag kan u dan uw sportieve nageslacht bewonderen op onze foto reportages.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren