klimop2

Voor hun taak in de les WO moesten de leerlingen van GBS Klimop uit Ravels-Eel proberen te verschijnen in de krant of de media.

Daarvoor dienden ze samen te werken met heel de school om dit doel te bereiken.

🌈  Na diep beraad van de klassen werd besloten om per klas in verschillende kleuren te werken die samen een regenboog moest voorstellen. Die kleuren samen vormden de letters KLIMOP op het sportveld en de saamhorigheid van de hele school, kleuters inclusief. Die waren opgesteld aan de zijkanten van het voetbalveldje.

Perfect groepswerk

Alle juffen en ander personeel uit de school moesten ook  deelnemen aan de opdracht zodat het duidelijk was dat iedereen in de school meewerkte aan de opdracht. Om onderscheid te maken waren deze allemaal uitgedost in het wit of het grijs. Het was duidelijk dat het kleuradvies goed was opgevolgd. De kinderen van de klassen die het initiatief namen, L3 & L4 waren in het rood en rose zoals in het thema vooraf was afgesproken. De andere klassen hadden onderling echter ook mooie afspraken gemaakt zodat alles netjes als een regenboog in elkaar kon vloeien.

klimop1

Enkele dagen tevoren was al naarstig geoefend op het vormen van de letters KLIMOP op het voetbalveldje zodat de pers niet al te veel tijd moest uittrekken voor hun project. Het enthousiasme kende amper grenzen en iedereen was klaar voor de uitdaging. In een wip en en een flik zat iedereen in zijn juiste positie om dan GDPR gewijs het hoofd te buigen zodat alle privacy voorwaarden intact konden blijven en toch iedereen op de foto kwam. 

klimop3

 Leerlingen geven uitleg over hun samenwerkingsproject project

Na afloop kwam een delegatie leerlingen van L3 & L4 de pers te woord staan en even duiding geven aan de opdracht zodat ook wij konden begrijpen hoe de leerlingen tot het project gekomen waren. Ze vinden samenwerking duidelijk erg belangrijk, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen....

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren