spoor logo2

De kinderen en het schoolteam van vrije basisschool ’t Spoor uit Weelde-Station hebben afgelopen vrijdag op een feestelijke manier hun nieuwe schoollogo onthuld. 

De hele week werden overal in de school geheimzinnige affiches opgehangen met daarop de aankondiging dat er iets ging veranderen op vrijdag…

spoor logo3

Maar wat…?  Het bleef de hele week een mysterie…

spoor logo1spoor logo4Om een tipje van de sluier op te lichten, was er vrijdagnamiddag al een logozoektocht doorheen de ganse school waarbij niet alleen alle leerlingen van de lagere school, maar ook alle kleuters betrokken waren.  In groep zochten ze naar verschillende logo’s om zoveel mogelijk puzzelstukken te verdienen.  Met deze puzzelstukken konden ze dan het nieuwe schoollogo vormen.  Geen gemakkelijke opdracht!

Rond kwart over drie kwamen een fanfare enthousiaste kleuters met echte muziekinstrumenten de kinderen van de lagere school ophalen om samen het nieuwe schoollogo te onthullen.

Leerlingen, kleuters, directie, leerkrachten, ouders en andere nieuwsgierigen verzamelden zich aan de schoolpoort om het nieuwe schoollogo te onthullen.  Na een korte toespraak door de directie waarbij de visie rond het nieuwe schoollogo werd toegelicht, mochten twee jarige kinderen het doek verwijderen. Onder luid applaus werd het nieuwe schoollogo zichtbaar gemaakt en bewonderd!

Treinspoor blijft behouden.

In het nieuwe schoollogo werd bewust het treinspoor behouden. We willen hiermee immers onze binding met de geschiedenis van de gemeenschap van Weelde-Station beklemtonen. We denken hierbij terug aan de spoorweg die destijds Turnhout met Tilburg verbond. De groene kleuraccenten verwijzen naar onze groene omgeving, speelplaatsen en speelbos. De oneindigheid van het treinspoor is zoals opvoeden en onderwijs dat nooit stopt.

Na de onthulling kregen alle leerlingen en kleuters nog een geluksbrengertje met het nieuwe logo. Wij zijn allen zeer blij met het nieuwe schoollogo!

LOGO SPOOR

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren