Grootouderdag_Kaylee_070Vanmiddag was het in de Verrekijker in Weelde ouders en grootoudersfeest. De kleuters hadden er flink werk van gemaakt en laten we eerlijk zijn , de kleuterjuffen hadden ook hun beste beentje voor gezet. Het thema van de middag was : We ruimen onze zolder op !

Op een ludieke manier praatten zo een ingebeelde oma samen met Jenka en Toon de verschillende opgevoerde stukjes aan elkaar wat door de talrijke aanwezigen dikwijls door grote lachsalvo's werd onderbroken. Als eerste groepje kwamen de kleinste peuters van jufrouw Chris de spinnen even wegjagen, daarna was het de beurt aan de spoken die dan weer in het aardedonker de grootouders de stuipen op het lijf kwamen jagen.

Daarna was het etenstijd met de picknick manden van de groep van juf Ilse die ook de muisjes hun keutels op het podium liet droppen. De knuffels waren zoals steeds alweer hartverwarmend maar ook de stoelendans van juf Martine moest niet onderdoen voor de kleine knaagdieren.

Al over halfweg kwam de eerste groep van jufrouw Kristel zijn koffers pakken, gevolgd door de tweede groep die liever met hun neuzen in de boeken zaten.

Uiteindelijk werden dan toch de grote middelen in gezet om de zolder op te ruimen, dat werd aan de groten onder de kleuters over gelaten.

De foto's spreken echter boekdelen, kijkt U daar maar . FOTOS GROOTOUDERFEEST

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren