The_Village_People_deden_de_zaal_ontploffen23 Top-acts in de Wouwer in Ravels

Het cultureel centrum van Ravels zat gisteren weer afgeladen vol voor de zoveelste playbackshow van Basisschool De Verrekijker uit Weelde. Ruim voor aanvang van dit jaarlijks terugkerend evenement stormden ouders en grootouders de zaal reeds binnen om toch maar de beste plaatsen te bemachtigen. Het loonde dan ook de moeite.

Het programma dat in drie delen, evenredig met de drie leeftijdscategorieen, werd opgesplitst begon met de kleinsten. “Kinderen voor Kinderen” beten de spits af, Lasgo sloot als zesde artiest deel 1 af. Het woord was meteen aan de jury die “Lost” van Lasgo, gebracht door Lena Kiebooms, als beste bestempelde. “Bij de politie” van K3 werd tweede, Charlene Daams werd derde.

Winnaar_bij_de_grootsten_was_Noa_als_Michael_Jackson2de_plaats_voor_Joyce_Merel_en_Nienke_met_Bij_de_politie_van_K3Bij de tweede categorie sprongen de jongens van The Village People eruit met hun overbekende “YMCA”. Dat leverde hen ook terecht goud op. Het zilver deelde de jury uit aan Brian Greiff die “hard” van Kinderen voor Kinderen bracht, het brons was weggelegd voor Chihuahua van de volledig roos uitgedoste Dalton Sisters.

Na een geslaagde “Sisters Act”, het surprice-moment van de leerkrachten, was het tijd voor de oudste kinderen. Het niveau was ook hier hoog, zo weinig verschillend zelfs dat her en der kritiek was op de uitslag, hoewel “de raad van vijf” unaniem koos voor Noa Lieckens die met een medley de trukken van Michael Jackson nog eens boven haalde. Ouders en grootouders zijn nu eenmaal kritisch en kinderen en kleinkinderen blijven nu eenmaal hun oogappels. Het niet voor de hand liggende maar knap gebrachte “Funhouse” van Pink werd beloond met stek twee, Kiviv met “Catwalk” was een goeie derde.

Een_dol_enthousiaste_menigteEn zo werd een avond met hoogstaand entertainment afgesloten in het cultuurtheater van Ravels. Het zou ons niet verbazen als sommigen hier later nog eens op de planken staan, maar onthou dat de toegang dan NIET gratis zal zijn. Volgend jaar, op vrijdag 28 januari meer bepaald, kan je hier weer “sterren” komen bekijken. Winnares_van_deel_1_was_Lasgo_met_LostWinnaars_deel_2_Dennis_EmielJaroMichiel_Siebe_en_frontman_Roy_als_The_Village_PeopleManou_-_No_no_door_Elise_Jilske_Nele_Kaat__StienRowie_en_Lars_als_Madonna__Justin_TimberlakeDe_leerkachten_met_zowaar_een_zwangere_non_Playback_De_Verrekijker_2010_hier_doen_ze_t_voor_

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren