IMG 7661

Gisteren werden de kinderen uit alle Ravels scholen aangenaam verrast door een aangenaam herfstzonnetje op de sportvelden van Unitas in Ravels Eel voor de jaarlijkse Jongerencross.

Zoals ook al vele jaren het geval is was Rawepo aanwezig om de kinderen met hun sportieve prestaties in de kijker te plaatsen.

Veel publiek en enthousiasme alom bij kinderen en toeschouwers.

Terwijl schepen van Sport Koen Rombouts druk in de weer was met het coachen van de organisatie en hier en daar wat details bij diende te schaven stonden de eerste reeksen van het tweede leerjaar al klaar om de start te nemen van hun wedstrijdjes.

Hoewel er geen extra druk gelegd wordt op het   competitieaspect van de Jongerencross wordt wel verwacht dat alle kinderen hun afstand uitlopen/wandelen. Daarbij helpen de aanmoedigingen van het talrijk opgekomen publiek telkens weer. De laatste meters persen velen er het laatste restje kracht nog uit om lopend over de finish te kunnen komen terwijl de camera’s hun werk doen en diegenen die het echt moelijk krijgen worden bijgestaan door de talrijke voorlopers die 's avonds soms meer dan 20 km op de eigen teller hebben.

UITSLAG JONGERENCROSS 2018

Uitslag jongerencross 2018

Vanwege de nieuwe privacy regels die sinds eind mei van kracht zijn mogen er geen individuele uitslagen meer worden vrij gegeven, wat ons betreft niet één maar enkele bruggen te ver want een gezonde competitiegeest is een troef en geen nadeel en vormt karakter bij onze kinderen.

Daarom moeten we het dit keer houden bij de foto’s die we hebben genomen.

We willen er echter op wijzen dat mensen die omwille van privacy hun kind dat in close up werd genomen verwijderd willen zien ze de volgende procedure in acht dienen te nemen alvorens we de foto zullen verwijderen. Deze procedure kan wel enige tijd in beslag nemen, we vragen begrip daarvoor.

Indien u een foto verwijderd wil zien dient u de url van de pagina door te geven met het nummer van de foto en het uur waarop deze omstreeks werd genomen.

We willen de directie en de kinderen van GBS Klimop uit Ravels-Eel van harte feliciteren. Zij wonnen de wisselbeker en mogen daar fier op zijn.

1rawepo cameraFotoreportages Scholencross 2018   © RAWEPO

Kklik op onderstaande links voor de volledige reportages, hieronder kan u al een korte impressie bekijken....

Fotoreportage 1  |  Luc J

Fotoreportage 2   |  Agnes V

Fotoreportage 3   |  Patrick dR

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren