dikketruiendag2018 

Op 6 februari was het weer DIKKETRUIENDAG.

Ook in de GO!-school DE ZONNEWIJZER te Ravels deed men mee.

 

DSCN5553DSCN5555Verwarming een graadje lager.

Naast de verwarming een graadje lager zetten in de school om aan te tonen dat het ook met een beetje minder kan (wat tezelfdertijd ook goed is voor het milieu en de portemonnee van de school), werd ook aandacht besteed aan de mensen die het met veel minder moeten doen of in armoede leven. Voor velen van deze mensen is het in de winter elke dag "Dikketruiendag". De school had derhalve een oproep gedaan voor propere, nette en onmiddellijk draagbare kleding ten behoeve van ’T WEE(I)NKELTJE van Welzijnsschakel Ravels, de tweedehandswinkel voor kleding en textiel die op zaterdag 27 januari van start is gegaan aan het Geeneinde op Weelde Depot.

 

Kinderen op bezoek bij  ’T WEE(I)NKELTJE.

Na de zwembeurt op 6 februari, dus op Dikketruiendag zelf, kwamen de leerlingen van het eerste en het tweede leerjaar van DE ZONNEWIJZER de kleding afgeven in ’T WEE(I)NKELTJE. 

 

DSCN5557DSCN5559DSCN5560

 

 

 

 

 

 

 

Als dank voor hun inspanningen en het engagement van DE ZONNEWIJZER werden ze er vergast op chocomelk of appelsap en een stukje cake. Na een bezoekje aan en wat uitleg over de FIETSBIEB , was het tijd om terug naar de school te rijden. Alle kinderen mochten nog een knuffel uitkiezen en kregen tenslotte nog een appel mee .

 

’T WEE(I)NKELTJE van Welzijnsschakel Ravels kan zo het aanbod aan kledig weer uitbreiden en DE ZONNEWIJZER besteedde aandacht aan DIKKETRUIENDAG. Beiden varen we er wel bij.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren